“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

NOTÍCIES

SHERPAH & BONOBOS

SHERPAH & BONOBOS

sherpah stroika 2 febrer

DV 02 FEB // 22:00
CASA DE LA MÚSICA presenta:
SHERPAH +BONOBOS
ENTRADA ANT 6E ‘ TAQ 9E

SHERPAH

Els SHERPAH estarem presentant quart disc h, del que ressaltem el segon senzill, Sa Caleta, a punt d’arribar a les 450 MIL reproduccions a Spotify. Enderrock la posiciona entre les tres millor de l’estiu 2017. Reconeixement pels seus 10 anys de trajectòria en l’exposició #Dones(D’ones): la (R)evolució de dones en la música, on tenim la fortuna de formar-hi part #MúsiquesUrbanes Palau Robert. Generalitat de Catalunya.

Destacar els més de 500 concerts per tot el territori català, l’estat espanyol, Andorra i França, que ens ha portat a grans i petits espais on em gaudit del que volem i sabem fer, música i festa a dojo!!
BONOBOS

Bonobos arriba a l’Stroika per presentar el seu segon àlbum “Crida”, després de més de 70 concerts i de ser Premi Enderrock Artista Revelació 2014 del públic i nominat a Artista Revelació del 2014 per l’Associació de Representants i Mànagers de Catalunya.

sherpah

diciembre 29th, 2017

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية