“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

ENTREVISTES

Tour 2018

Tour 2018

STROIKA3

Ja són 10 anys de trajectòria sobre els escenaris, i per celebrar-ho hem tret un nou àlbum, ”h“, més fresc i engrescador, barrejant ritmes de rumba, de reggae, de merengue, de guaracha de cúmbia entre d’altres, cantant tan aviat en català com en castellà, posant el ritme en primer terme, podem dir que destaquen unes interpretacions plenes de força, adreçades al ball i la festa, però al mateix temps transmeten d’una manera senzilla i efectiva, molta positivitat i amor. Aneu al link!!

 

Sa Caleta, el nostre segon senzill, es posiciona com una de les cançons més escoltades de l’estiu, amb més de 500Mil reproduccions, només a Spotify!!! Enderrock, la posiciona entre les tres millor de l’estiu 2017, gràcies a totes les persones que ens vareu votar, sabem que heu estat moltes!!!

 

Destaquem els més de 500 concerts, els voliem dir tots, però ressaltem Pirineus Sud, Pardiñas, Reperkusión, Taiña, La Mediterrània, Cercle de Belles Arts de Madrid, Paupaterres, Garrinada, la Dormida, Diania … compartint escenari amb artistes com Macaco, Manel, Amics de les arts, Amparo Sánchez , Joan Garriga, El Pescao, La Pegatina, Brams, kop, La Raíz, Anna Roig, Dr. Calypso, Gossos, Catarres, Gertrudis, Blaumut …

 

 

sherpah

febrero 23rd, 2018

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية