“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

NOTÍCIES

Arranca GIRAVOLA 2014

Arranca GIRAVOLA 2014

L’acollida d’aquest tercer disc CAMINO a terres catalanes ha estat tot un èxit, obrint de nou la frontera amb la resta de l’Estat. Un fet, que consolida la banda en un lloc entre els més escoltats pels amants de la bona música. Ivseiranrini . Després de més de 60 concerts, el grup manresà Sherpah ha donat per tancada la seva gira de presentació, arrancant temporada amb
GIRAVOLA.

Manresa, Santpedor, Santa Perpetua de la Moguda, Tarragona, Vic, Rasquera, Barcelona, Alcoletge, Sudanell, Lleida, Berga, Granollers, Cervera, Artés, Balsareny, Hospitalet, Cerdanyola, Monzón, Huesca, Fraga, Móstoles, Madrid, Avinyó, Sallent, Olost, Tàrrega, Monistrol de Montserrat, Vilanova i la Geltrú, Lugo, O Porriño, Bueu, Oristà, Sant Joan de Vilatorrada, Sant fruitós de Bages, Solsona, Goian, Castellgalí, Castellbell i el Vilar, Vallcebre, Cardedeu, Aguilar de Segarra, Sant Quirze del Vallès, Tamarite de Litera.

Han estat pobles i ciutats als que s’ha portat “CAMINO”, sense oblidar els grans festivals, altres contrades que han gaudit ja dels seus directes, compartint escenari amb artistes de renom com Macaco, Amparo Sanchez, Joan Garriga, el Pescao, Paul de Sward, Brams, Anna Roig, DR. Calipso, Muyayo RIF, Gossos, Zulu 9’30, entre d’altres.

Contant amb un llarg recorregut de més de 270 concerts a l’esquena, Sherpah ens presenta la seva nova posta en escena: GIRAVOLA.

Aquest nom ens parla de “seguir girant” amb ganes de “seguir volant” fent música; que és la manera d’entendre el món de Sherpah. Girar, Volar, paraules que ens indueixen a avançar, a viure lliurement deixant lloc a la imaginació sense vergonya, a aprendre dels errors, a escollir i decidir sobre les nostres pròpies vides sense coaccions, a ser vius i sobretot a no tenir por de res, aspectes que es transmeten a través d’un nou directe explosiu, atractiu i sorprenent fent de la bona música, un espectacle sonor i visual que de ben segur despertarà inquietud i curiositat entre tots els públics.

sherpah

noviembre 3rd, 2013

4 Comments

4 Comments

 1. Richy says:

  Grans aquests Sherpah!!!!

 2. Oriol Garriga says:

  Hola sóc l’Oriol el percussionista i gogo de Sherpah. Em podeu conèixer també per l’Helicoptero o el de les Patilles i el Tupé. Bé desprès de la meva gran presentació dir-vos que… Tinc unes ganes de marxar de gira amb el meus amics!!! Buaaa!!! Demà a València la pensem petar! I ja que anem a terres amigues doncs segur retrobarem amics. VULL MARXAR DE GIRAVOLA SHERPAH!!!
  Us estimo!

 3. Oriol Garriga says:

  Hola amics i amigdoles, sóc el del Tupé un altre cop! Vull adreçar-me a vosaltres per a fer- vos una confessió.
  LA MEVA PERRUQUERA QUE ES TAMBÉ LA MEVA MARE M’HA DIT QUE M’ESTIC QUEDANT CALB!
  I per si fos poc jo també u he vist. Clar el dilema es evident; Que passa amb el meu Tupé?
  Desprès d’estar-ho meditant i reflexionant vull fer un jurament:
  NO EM PENSO TALLAR EL TUPÉ ENCARA QUE SIGUI L’ULTIMA CLAPA DE PEL QUE EM QUEDI AL CAP! Em vaig tallar les Rastes, però el Tupé em tindrà de caure.
  OU YEAH!!! Tupé Rock Star!

 4. Eldel Tupé says:

  Hola amixs i amigdoles! Avui és Nadal i no fa fred, plou i això, als pagesos ens agrada. A mi el què no m’agrada del Nadal és el consum per què sí, que dic jo. Això de fer regals i que et facin regals per què toca. Com si fos poc regal veure’t, que des de l’any passat que no et veig!
  Això de duplicar les factures d’electricitat (ara que són barates) Per adornar carrers i cases. Però que maco queda tot guarnit de Nadal!
  Però bé! Tret d’aquestes i alguna altra minuta… Ja heu cagat el Tió? Això si que m’agrada! I sabeu que m’agrada molt? El moment aquell que en diuen a casa meva – Nem a resar! – I de fet no hem resat mai però ens fem un fart de desafinar i destrossar nadales m’entre els grans omplen el Tió de màgia.
  I així xino xano fins ara, amb les panxes ben plenes de riures i torrons.
  Bones festes!
  Que sigueu feliços i lliures per fer el vostre camí.
  Eldel Tupé

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية