“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

INTRO

L’alegria viu a Sherpah

L’alegria viu a Sherpah

Som una colla de xicotots guapos i simpàtics i una noia encara més guapa i simpàtica. Som dels nostres pobles, alguns de vora el mar i altres de prop de Montserrat. Ens encanten les tapes i tots som molt dolents jugant a futbol.

Fem cançons perquè és el que ens agrada més del món, fet que no hauria de voler dir que necessàriament siguin bones. Sembla, però, que deuen agradar força perquè ja fa uns quants anyets que ens enfilem als escenaris a fer concerts arreu del país, i la gent que ens escolta fa cara de contenta, balla i molts cops canten les cançons. Que això passi, per nosaltres és com un “superorgasme” i per això sempre tindrem ganes de fer l’amor amb vosaltres (artísticament.).

Pensem que “la vida és dels valents” i per això estem disposats al què calgui per seguir fent que Sherpah arribi arreu i a tothom. Volem descobrir i conèixer cada racó del món portant-hi la nostra música. No ens fa por res i ho tenim clar.

Si se’ns diu que som mestissos ja ens agrada, perquè si ser mestís vol dir atrevir-se amb tot, sí, ho som. Tot i així pensem que les etiquetes han de ser pels pots de melmelada i conserves en general.

Som el que fem, fem el que ens surt, ens surten coses sorprenents i sorprenentment tenen un so que per bé o per mal (ja ho decidiràs tu) només pot ser Sherpah i res més.

Des de que la banda camina hem tocat a llocs molt diferents: petits i grans, plens i buits, a prop i lluny de casa. Hem estat a Festivals d’arreu, sales, Festes Majors i mai se’ns acaben les ganes. De fet, en volem molt i molt més. Comencem a pensar que tenim una dolça i gens perillosa addicció als escenaris, de la que no voldrem desintoxicar-nos mai.

També et direm que si parles o coneixes algú de nosaltres probablement et caurem bé, i sinó és el cas dóna’ns un temps que segur que se’t posarem “a la butxaca”.

Hi ha una cosa de nosaltres que ha de saber tothom excepte ningú:

Et volem molt i volem ser teus. Volem declarar-te el nostre amor desbocat, irracional i dolç i acompanyar-te en tot el que facis, visquis i creguis.

sherpah

abril 8th, 2014

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية