“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

NOTÍCIES

SHERPAH A MONTGAT

IV Jornada de solidaritat a Montgat

El dissabte 29 de novembre es celebra a Montgat la IV Jornada de solidaritat. La Jornada va néixer l’any 2011 amb la voluntat de sensibilitzar als joves i la població en general de la necessitat de ser solidaris amb els col·lectius, persones o països amb més necessitats i que viuen en condicions més desafavorides. Durant la Jornada que començarà a les 18h a la Sala Pau Casals, hi haurà activitats per a totes les edats, animació, dansa, teatre i música. El plat fort de l’ edició 2014 és la participació de les entitats socials solidàries de Montgat que exposaran de manera gràfica els projectes que han desenvolupat durant l’any. Podrem conèixer de primera mà l’activitat que desenvolupen Caritas de Montgat, Projecte Home, Aspamoti, Creu Roja i Thalassa Suma. Els assistents a la jornada hi podran col·laborar pagant 3€ d’entrada, o bé aportant lots d’aliments per la Gran Recapte d’aliments o material escolar per la Fundació Vicente Ferrer.

Les activitats planejades entre les entitats del poble i la col·laboració de l’ajuntament son:

18h Espectacle infantil
18,45h Teatre amb Mimesis teatre
19,30h Presentació projectes entitats solidàries de Montgat.
Taula de representants
Projecció vídeo
Petit torn de paraules sobre la tasca de les entitats

Entitats participants: Creu Roja, Carites, Projecte Home, Aspamoti, Thalassa Suma

20,00h Exhibició de Duo Dance
21,00h Sopar solidari amb la col·laboració de voluntaris.
22,00H Actuació de SHERPAH “ “.
23,00h Actuació del grup local “ “

Entrada: 3€ (nens/es gratuït) no es cobrarà entrada als assistents que aportin menjar per la gran recapte d’aliments o material escolar per la Fundació Vicente Ferrer.

Col·laboren: Escola Duo-Dance, Mimesis Teatre, AVV Can Maurici, Creu Roja, Carites, Projecte Home, Aspamoti, Thalassa Suma, Associació Consell de Joves de Montgat, Colla de Diables de Montgat.POSTER Montgat

sherpah

noviembre 18th, 2014

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية