“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

Uncategorized

20 anys del ventilador a tot ritme

20 anys del ventilador a tot ritme

L’agrupació de rumba reggae Sherpah, la banda de ska fusió Maranta, i unes actuacions úniques formades especialment per a l’ocasió per artistes tan rellevants com Kumar Sublevao Beat, el Sicus Carbonell de Sabor de Gràcia i el Juanlu Leprevost de Calima, són els encarregats de posar la banda sonora al 20è aniversari de Ventilador Music.

Creada el 1995 sota el lema “Rock & World”, la discogràfica va anar derivant més cap a músiques mestisses i del món. Cap a l’any 2011, van apostar de nou per algunes bandes de rock. I ara, en el seu 20è aniversari, tornen a posar de manifest el lema amb el qual van néixer, “Rock & World”.
Vols viure una gran festa dedicada a la música de fusió?
Data: 5 de juny de 2015
Lloc: La [2] de Apolo
Hora: 20:00 h

sherpah

mayo 26th, 2015

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية