“H” – 2017 Picap
18 Mar 2017 | sherpah

Uncategorized

Presentación nou disc “h”

Presentación nou disc “h”

PRESENTACIÓ OFICIAL NOU DISC
El proper 18 de març, SHERPAH presenta el que serà el seu quart disc H, a la sala Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, un disc que de ben segur és el millor que han fet fins ara, amb 12 cançons inèdites i un bonus track, que no deixarà indiferent a ningú.
Un nou disc en el que apareixen noves cançons sota la fórmula magistral d’una potent ratxa creativa en el sí d’una banda ja consolidada, amb deu anys “de carretera”, a punt per regalar de nou un so i directes contundents, la festa més canyera i com sempre, transmetent un esperit crític a través d’un missatge compromès amb l’acció social.
Tot fa pensar que el nou treball discogràfic d’aquets deu músics bagencs, suposarà l’obra mestra de la banda i el màxim exponent del seu treball i recorregut fins ara, apostant amb fermesa pels directes i ritmes més ballables i lletres més punyents, que es combinen de nou amb ingeni i l’estil propi dels SHERPAH.
Resumint l’historial de la banda destaquem els més de 450 concerts, d’entre els quals ressaltem Pirineus Sur, Pardiñas, Reperkusión, Taíña, La Mediterrània, Circulo de bellas arts de Madrid, Paupaterres, la Garrinada, Diània… compartint escenari amb artistes consolidats com Macaco, Amparo Sánchez, Joan Garriga, el Pescao, LaPegatina, Brams, kop, La Raíz, Anna Roig, Dr Calipso, Gossos, Catarres, Gertrudis, Blaumut …

sherpah

febrero 10th, 2017

No Comments

Deja un comentario

CatalàEspañolEuskaraGalegoEnglish简体中文FrançaisDeutschItalianoPortuguêsPolskiNederlandsالعربية